Bemutatkozás Peregu Great közösségi oldal

Nagypereg község Arad megye nyugati részén a megye közpottól 38, Pécska városától 14, Nagylak várotól 15, valamint 16 km távolságra Szemlak és Sajtény községektől.
A község két településből tevödik össze, Nagypereg Község központból és a töle 2 km -re fekvő Kispereg faluból.

Az első történelmi emlités az 1241 tatárjárás idejéből maradt fent, amikor a Magyarországot megsszálló tatár hordák Arad felé vonulva érintetlenül hagyták NOVA VILLA városát , de még ugyanabban az évben elfoglaták a várost és a lakosság lemészárlésa és elüzése után a város felveszi a MOGNU VILLA PERG nevet. .


Mesajul Primarului
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este primar.jpg

Mint Nagypereg kozség polgármester a községi önkormányzat és a saját nevemben őszinte tisztelettel koszontok mindenkinek, aki felkereste ezt a webhelyet Azt akarjuk, hogy ez uton is, a polgárok támogatására legyünk , így bisztositani számukra a jogot, a helyi önkormányzat hireinek a hozzáférésére, és egy ablakot amelyik állandóan nyitva áll mindazok számára, akik ismernek bennünket, és velünk közös uton járnak Köszönöm község lakosságának a nevében, a hazai és külföldi látogatók érdeklődését, kíváncsiság és a vágyát, hogy többet tudjon rólunk, azt gondolva, talán érdemes benézni üzleti lehetőségeket találni, amely remélhetőleg arra ösztönzi őket, hogy befektessenek falunkban, és ennek reményében egy nyílt és átlátható helyi önkormányzat bisztositását. Kétségtelen, hogy a kapott információk közzül találni fog legalább egy olyan dolog, amely felketi a figyelmét, valamint az hogy tudja azt a tényt hogy ebben a községben barátságos, vendégszerető és közvetlen emberek élnek.


Üdvözlettel,
Kovacs Emeric

Galerie Foto

Vezi GALERIE FOTO