Bemutatkozás Peregu Great közösségi oldal

Nagypereg község Arad megye nyugati részén a megye közpottól 38, Pécska városától 14, Nagylak várotól 15, valamint 16 km távolságra Szemlak és Sajtény községektől.
A község két településből tevödik össze, Nagypereg Község központból és a töle 2 km -re fekvő Kispereg faluból.

Az első történelmi emlités az 1241 tatárjárás idejéből maradt fent, amikor a Magyarországot megsszálló tatár hordák Arad felé vonulva érintetlenül hagyták NOVA VILLA városát , de még ugyanabban az évben elfoglaták a várost és a lakosság lemészárlésa és elüzése után a város felveszi a MOGNU VILLA PERG nevet. .


Anunț privind organizarea concursului de promovare în grad profesional

Anunț privind acordarea de finanţări nerambursabile de la bugetul local pentru proiecte şi acţiuni culturale, în anul fiscal 2022

FORMULAR MODEL / CERERE DE COMPLETAT PENTRU LUAREA ÎN EVIDENȚĂ A PERSOANELOR FIZICE ȘI JURIDICE ÎN REGISTRUL DE EVIDENȚĂ A SISTEMELOR INDIVIDUALE ADECVATE PENTRU COLECTAREA ȘI EPURAREA APELOR UZATE TERMEN LIMITĂ 30.10.2022.

ANUNȚ privind înscrierea în Registrul de Evidență a Sistemelor Individuale Adecvate pentru Colectarea și Epurarea Apelor Uzate

Anunț privind publicarea documentelor tehnice ale cadastrului pentru sectoarele cadastrale nr. 0, 2, 5, 13 începând cu data de 29.08.2022 pentru o perioadă de 60 de zile la sediul Primăriei Peregu Mare.

Anunț privind publicarea documentelor tehnice ale cadastrului pe o perioada de 60 de zile de la 16.08.2022 – 14.10.2022 pe teritoriul vecin UAT SEMLAC.

A  N  U  N  Ţ privind afișarea la sediul primăriei următorul document: PROIECTUL DE HOTĂRÂRE PRIVIND APROBAREA REGULAMENTULUI PRIVIND REGIMUL FINANȚĂRILOR NERAMBURSABILE DIN  BUGETUL LOCAL AL COMUNEI PEREGU MARE ALOCATE PENTRU ACTIVITĂȚI NONPROFIT DE INTERES LOCAL.

A  N  U  N  Ţ privind afișarea la sediul primăriei următorul document: PROIECTUL DE HOTĂRÂRE PRIVIND STABILIREA NIVELURILOR PENTRU VALORILE IMPOZABILE, IMPOZITELE ȘI TAXELE LOCALE ȘI ALTE TAXE ASIMILATE ACESTORA, APLICABILE ÎN ANUL FISCAL 2023.


Mesajul Primarului
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este primar.jpg

Mint Nagypereg kozség polgármester a községi önkormányzat és a saját nevemben őszinte tisztelettel koszontok mindenkinek, aki felkereste ezt a webhelyet Azt akarjuk, hogy ez uton is, a polgárok támogatására legyünk , így bisztositani számukra a jogot, a helyi önkormányzat hireinek a hozzáférésére, és egy ablakot amelyik állandóan nyitva áll mindazok számára, akik ismernek bennünket, és velünk közös uton járnak Köszönöm község lakosságának a nevében, a hazai és külföldi látogatók érdeklődését, kíváncsiság és a vágyát, hogy többet tudjon rólunk, azt gondolva, talán érdemes benézni üzleti lehetőségeket találni, amely remélhetőleg arra ösztönzi őket, hogy befektessenek falunkban, és ennek reményében egy nyílt és átlátható helyi önkormányzat bisztositását. Kétségtelen, hogy a kapott információk közzül találni fog legalább egy olyan dolog, amely felketi a figyelmét, valamint az hogy tudja azt a tényt hogy ebben a községben barátságos, vendégszerető és közvetlen emberek élnek.


Üdvözlettel,
Kovacs Emeric

Galerie Foto

Vezi GALERIE FOTO